Training de toaletă

Învață să gestionezi tranziția de la scutece la toaletă, abordând cu calm și consecvență problemele comune și oferind un proces complet de training pentru copilul tău.

Mai mult

Învață-l să se joace - Audiobook

Descoperă un audiobook cu peste 350 idei de jocuri pentru conectarea cu copilul tău, prin care îl înveți comunicarea, răbdarea și curajul prin joacă, în 320+ minute audio pline de inspirație.

Mai mult

Învață-ți copilul să vorbească! Învață cum să-l ajuți să PRONUNȚE ceea ce nu știe!

Învață-ți copilul să vorbească!

Învăța cum să-l ajuți să PRONUNȚE ceea ce nu știe!

 

Mai mult

Cum integrăm copilul cu întârzieri în dezvoltare în grădiniță/școală? - Curs Online

Învață să integrezi eficient copilul cu întârzieri în dezvoltare în grădiniță/școală. Acest curs îți arată când, cum și ce abilități trebuie să dezvolte copilul pentru a se adapta și prospera în mediul academic, fără presiune.

Mai mult

Evaluare & Plan de Intervenție Personalizat

Descoperă cum să-ți evaluezi complex copilul și să elaborezi singură un plan de intervenție personalizat, pentru a-și dezvolta abilitățile de limbaj și comunicare, joc și socializare, comportament blând și independență.

Mai mult

Desensibilizează-l la mâncare - Curs Alimentație

Descoperă, prin strategii testate personal de mine, în 17 ani de practică, metode prin care să-ți înveți copilul să mănânce diversificat și independent, renunțând la suzetă și biberon, și adoptând alimente sănătoase.

Mai mult

Desensibilizează-l

Învață cum să-ți ajuți copilul să facă față temerilor cotidiene, de la tuns și înot, la vizite medicale, structurând singura planuri de intervenție specifice pentru fiecare sensibilitate pe care o are în prezent.

Mai mult

Ajută-l să doarmă

Descoperă, prin strategii testate personal de mine, în 17 ani de practică, metode prin care să-ți înveți copilul să mănânce diversificat și independent, renunțând la suzetă și biberon, și adoptând alimente sănătoase

Mai mult

Cum predai limbajul și comunicarea - Nivelul începător - Curs Limbaj Online

Acest curs online te învață să-ți ajuți copilul să vorbească, în 12 lecții, 80 de videoclipuri cu demonstrații practice, și tehnici de predare a comunicării eficiente, toate validate științific.

Mai mult

Cum îți înveți singură copilul să ceară Fără să-l forțezi și să mai aștepți - Curs Cerere/Mand Online

Descoperă, alături de alte sute de mămici care au reușit, cum să transformi aceste momente dificile în oportunități de învățare și comunicare pozitivă!

Mai mult

Cum să ai un copil liniștit în doar 4 săptămâni - Curs Comportament Online

Curs online experiențial, care îți oferă metode practice prin care să devii specialistul copilului tău

Mai mult

Magia jocului - Curs Joc Online

Ajută-ți copilul să vorbească și să-și facă prieteni, jucându-te structurat acasă!
Cursul complet care te echipează cu toate metodele validate științific, pentru a-ți ajuta copilul să vorbească și să-și facă prieteni, jucându-te cu el!

Mai mult

Deștepțel și Deștepțica - Audiobook

Transformă copilăria într-o aventură educativă cu “Deștepțel și Deștepțica”, îmbogățind limbajul, emoțiile și imaginația copilului tău prin puterea versurilor scrise și recitate de Monica Zincă!

Mai mult