Politica de confidențialitate

 

EDUCATIE PARENTALA SRL este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, EDUCATIE PARENTALA SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

EDUCATIE PARENTALA SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de EDUCATIE PARENTALA SRL.

EDUCATIE PARENTALA SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

EDUCATIE PARENTALA SRL colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea EDUCATIE PARENTALA SRL (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre EDUCATIE PARENTALA SRL

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de EDUCATIE PARENTALA SRL si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de EDUCATIE PARENTALA SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de EDUCATIE PARENTALA SRL pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

EDUCATIE PARENTALA SRL nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul EDUCATIE PARENTALA SRL

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica EDUCATIE PARENTALA SRL de confidentialitate.

Faptul ca site-ul EDUCATIE PARENTALA SRL contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca EDUCATIE PARENTALA SRL sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la EDUCATIE PARENTALA SRL numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. EDUCATIE PARENTALA SRL isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul EDUCATIE PARENTALA SRL este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. EDUCATIE PARENTALA SRL depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul EDUCATIE PARENTALA SRL

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul EDUCATIE PARENTALA SRL

EDUCATIE PARENTALA SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.